Vi slår oss sammen og blir enda sterkere

Teltronik og PC-hjelp har nå blitt en del av Micronet! Ved å samle de tre selskapene under en paraply kan vi nå tilby våre kunder en mer komplett IT-og teleløsning, samt samle ekspertisen ett sted. Med denne sammenslåingen, møter vi morgendagen sterkere og med et friskt og fremtidsrettet nytt uttrykk.

Vi i Micronet har i 11 år sørget for å gi våre kunder en god digital hverdag. Med lang erfaring, felles krefter og tung kompetanse innen IP-telefoni og installasjon, drift og administrasjon av IT-systemer, har vi nå kapasitet til å hjelpe enda flere kunder.

Vi har ny logo, men er de samme flinke folka med den samme gode servicen du er vant med. Våre konsulenter har kort responstid, høy kompetanse og stor fleksibilitet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan gi deg en enda smidigere og mer effektiv IT- og telehverdag.

Du når oss på:

Telefon: +47 40 30 20 10
E-post: post@micronet.no

 

Vi hos Micronet hjelper små og mellomstore selskaper med IT- og teletjenester, slik at de får en sikker og problemfri arbeidshverdag! Våre kunder finnes i mange ulike bransjer, og konsulentene har lang erfaring med IP-telefoni, samt design, installasjon, drift og administrasjon av IT-systemer. Vi har en rekke sertifiseringer fra Microsoft og Cisco.

 

Klikk her for å se våre tjenester.